Een bedankje als bedankt

Iemand bedanken doen we erg vaak. Hoe dikwijls zeggen wij niet ‘dankjewel hé’ of ‘bedankt dat je er was’. Maar dit bedanken vergeet iemand snel, want het is niet erg bijzonder. Het is veel leuker om iemand te bedanken met een leuk kleinigheidje, want dat vergeten mensen niet snel. Ook al is het maar iets kleins, het wordt erg gewaardeerd.

Bedankje bij een afscheid

Een voorbeeld voor het geven van zo’n bedankje is bij een afscheid. Na jaren gewerkt te hebben bij die leuke collega’s zoek je toch iets nieuws. Maar om ze te bedanken voor de fijne tijd die je er hebt gehad, geef je ze een leuk presentje. Bijvoorbeeld een mooi, gouden blikje gevuld met heerlijke snoepjes. Op het bedankje kan je een sticker ontwerpen, zodat je zelf een tekst kan verzinnen voor op het bedankje of een foto op de sticker zet. Ook kan je zelf kiezen welke kleur snoepjes je in het blikje wilt.

Zakelijk bedankje

Bedankje bij een opening van een bedrijf

Bij de opening van je nieuwe bedrijf wil je natuurlijk een grote opkomst, want na een poos bezig zijn met de voorbereidingen wil je het resultaat laten zien. Bedank daarom de mensen voor hun komst met een leuk cadeautje. Een tube bedankje valt altijd in de smaak! Het bedankje ziet er leuk uit door de vrolijke kleurtjes van de snoepjes en de heerlijke smaak van de chocolade hartjes. Laat op de sticker de naam van je bedrijf bedrukken, zo zullen de mensen de opening niet snel vergeten!

Traktatie bedankje
Bedankje na een fijne samenwerking

Na een poos stage te hebben gelopen is het tijd om te stoppen. Bedank de mensen die je hebben geholpen op de stageplek met een leuk bedankje. Met een transparant hartendoosje weet je zeker dat je goed zit. Dit bedankje vindt namelijk iedereen fantastisch. Het bedankje is ook voorzien van een leuke sticker, die je ook weer zelf kan ontwerpen.

Hartendoosje bedankje

Andere mogelijkheden

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer gelegenheden voor het bedanken van iemand. Maar iemand bedanken met een bedankje van BlueFlower is altijd een goede keus!

Populaire posts van deze blog

Bij een bruiloft hoort een traktatie!

Een compleet feest of evenement? Wij zijn tot uw dienst!