Bij een bruiloft hoort een traktatie!

Bruiloft Bedankjes 

Na maanden voorbereiden is het eindelijk zover, de grote dag is aangebroken; jouw bruiloft. De hele familie en vriendengroep heeft nieuwe kleding gekocht en zit klaar voor jullie ja-woord. Na de officiële gelegenheden is het tijd voor het feest. Als de bruiloft is afgelopen, zou je het liefst iedereen persoonlijk willen bedanken voor hun komst. En dat snappen wij helemaal, daarom hebben wij het leukste assortiment bedankjes voor jullie huwelijk.

Hartendoosje

Een hart, als symbool voor de liefde, past precies bij een huwelijk. Daarom is het transparante hartendoosje ideaal als huwelijksbedankje. Het hartendoosje is gevuld met chocolade hartjes en heeft een sticker die je helemaal zelf kan ontwerpen. Je kan jullie namen erop zetten, een originele tekst verzinnen of bijvoorbeeld jullie trouwdatum op de sticker zetten. Verder zijn er verschillende kleuren mogelijk voor de chocolade hartjes.

Goud Blikje

Een ander bedankje dat er mooi en ook nog eens chique uitziet is het gouden blikje. Het gouden blikje is, net als het hartendoosje gevuld met chocoladehartjes. En ook het blikje heeft een leuke sticker op het dekseltje. Het blikje heeft de afmetingen 5,7 x 2,7 cm en het blikje is gevuld met ongeveer 40 gram van die heerlijke snoepjes. Het blikje kan later ook nog gebruikt worden door de gasten, door bijvoorbeeld sieraden of sleutels in te bewaren. Het blikje is ook verkrijgbaar in het zilver!


Snoepzakje met sticker

Dit bedankje is niet duur en is fantastisch om te geven aan de gasten van jouw bruiloft. Het is een transparant zakje gevuld met chocolade hartjes en dichtgeplakt met een sticker die je zelf hebt ontworpen. Het ziet er erg gaaf uit om deze snoepzakjes in een mandje te leggen, zodat iedereen een snoepzakje uit het mandje kan pakken.

Populaire posts van deze blog

Een bedankje als bedankt

Een compleet feest of evenement? Wij zijn tot uw dienst!